Páginas

martes, 20 de marzo de 2012

Partit del Santos de Neymar vs. Corinthians


L’altre dia vaig anar a fer una activitat obligada pels amants del futbol, i més després de les últimes notícies amb les que s’està especulant; anar a veure un partit del Santos (vs. Corinthians), és a dir, anar a veure jugar al Neymar i comprovar de primera mà les seves aptituds.

El partit es jugava a Santos (camp del Santos.F.C), que és una ciutat costera de l’estat de São Paulo. Del partit, poc a dir, ja que no vull ser massa crític, però lent, mooolt lent.

El otro día fui a hacer una actividad obligada para los amantes del fútbol, y más después de las últimas noticias con las que se está especulando; ir a ver un partido del Santos (vs. Corinthians), es decir, ir a ver jugar a Neymar y comprobar de primera mano sus aptitudes.

El partido se jugaba en Santos (campo del Santos.F.C.), que es una ciudad costera del estado de São Paulo. Del partido, poco a comentar, ya que no quiero ser demasiado crítico, pero lento, muuuy lento.


L’estadi, poca cosa, però no soc la persona indicada per jutjar-l’ho, ja que estic acostumat a algo poc habitual; tant el Barça com el Camp Nou. Potser ho podria jutjar millor un seguidor del Real Madrid (que noooo, que és broma, que ser del segon millor equip de Espanya tampoc està malament...).

Com a anècdota, he de dir que em va sorprendre més el sobrepès del davanter del Corinthians (que fàcilment deu estar rondant els 120 kg), el Adriano, que la qualitat de Neymar. Tot i que clarament, estava a un nivell superior que la resta de jugadors del camp.

El estadio, poca cosa, pero no soy la persona adecuada para juzgarlo, ya que estoy acostumbrado a algo que no es habitual; tanto el Barça como el Camp Nou. Es probable que un seguidor del Real Madrid lo pueda juzgar mejor (que nooo, que es broma, que ser del segundo mejor equipo de España tampoco está mal…).

Como anécdota, tengo que decir que me sorprendió más el sobrepeso del delantero del Corinthians (que fácilmente debe estar rondando los 120 kg), Adriano, que la cualidad de Neymar. Aún así, claramente estaba a un nivel superior que el resto de jugadores del campo.